Tjänster

Inbrand

Konsult- och förvaltningstjänster

Inbrand står för ”Internet Branding”. Vi tillhandahåller konsult-och förvaltningstjänster fokuserade på hantering av domännamn, säkerhetslösningar och digital marknadsföring. Vi vänder oss till företag och myndigheter som ställer höga krav på service, kvalitet och tillgänglighet. Vårt mål är att via aktiv förvaltning försäkra våra kunder om en problemfri hantering av domännamn och en framgångsrik marknadsföring på Internet.

Inbrands personal har varit verksamma inom dessa områden i många år och har därmed skaffat sig erfarenhet från branschens olika inriktningar. Vi har samlat denna erfarenhet under ett och samma tak. Med vår kunskap och kompetens kan vi erbjuda er marknadsledande expertis inom domänhantering och digital marknadsföring.

Vi är lyhörda för våra kunders önskemål och håller er ständigt uppdaterade med de senaste nyheterna gällande domänrelaterade tjänster. Som kund hos Inbrand är ni alltid garanterade att vara informerade i de frågor som berör era strategiska namn på Internet.